6 odgovora Najnoviji odgovor dana 01.01.2018. 09.20 napisao/la je katarina.s

  Internet

  dusan.mrvic

   Pre ste me nagradjivali kad trosim mnogo interneta, a sad nista.. Pune 4 sad ce ustvari 2018. 5 godina sam u telenoru, a nisam nikakav poklon dobio od vase firme. Treba brinuti o starim korisnicima.. trebace vam nekad!

    • 1. Re: Internet
     zlatkoovcina

     Pozdrav,

      

      

     Sa jedne strane se slazem, uvek treba misliti na postojece korisnike, ne okretati se samo novima - sto vecina radi.

     Ne znam na kom si paketu, niti koliki su ti racuni, ali ne treba se zavaravati - ne postoji provajder koji ce pojedinacno nagradjivati korisnike zato sto su tu godinama...jednostavno - prave se grupne akcije i promocije, koje obuhvataju sve korisnike, ili korisnici samostalno mogu da se "pretplate" na iste.

     Telenor, za razliku od drugih (mada sam primetio da ih sada i drugi ubacuju), ima promocije, digitalne servise, akcije...koje mogu da iskoriste i postojeci korisnici, a koji jesu kreirani tako da vecini odgovaraju, ili su kreirani spram onoga sto su korisnici trazili.

     Kod drugih provajdera to bas i nije tako. Nisu krojeni spram potreba korisnika, vec ih tako kreiraju da platis i ono sto ti treba i ono sto ne.

     Ne hvalim telenor kao mrezu, samo iznosim ono sto primetim. I telenor ima svoje minuse.

     Nemoj ocekivati da te potapsu po ramenu, proveri postojecu ponudu, nadji ono sto ti najvise odgovara, i iskoristi tu pogodnost, jer tesko da ces kao pojedinac nesto uspeti, na zalost!

     Ne kosta nista da probas, naravno, i nadam se da ces uspeti u tome.

      

     Pozz

     • 2. Re: Internet
      katarina.s

      Zdravo, Dušane, kaži mi, koji paket koristiš? Pogledaj nove Play tarife, u okviru kojih dobijaš neograničene minute i poruke ka svima, net iz paketa i moućnost da koristiš određen broj app besplatno: https://www.telenor.rs/.

      • 3. Re: Internet
       dusan.mrvic

       Koristim Prenesi Play + M i koristim 2 dodatka drustvene mreze i deezer, ali nije to problem.. nego to sto imam samo 750 mb i brzo potrosim. Dok pre sam imao 1.5 GB i to sam isto trosio, ali par puta sam dobijao i po 2gb interneta pa do kraja ugovora nisam znao sta da radim sa tolikim netom. Ovo sad jedva krpim kraj sa krajem... Nemogu novine da procitam na pauzi dok sam na poslu, a da doplacujem za par dana ne isplati mi se

       • 4. Re: Internet
        dusan.mrvic

        Zlatko slazem se  sa tvojim komentarom, ali tako je bilo u proslom ugovoru.. Dali su mi 2GB, a  imao sam 1.5 GB.. Do kraja ugovora nisam znao sta cu sa internetom. Sad jedva krpim kraj sa krajem

        • 5. Re: Internet
         zlatkoovcina

         Da, potrebe i navike korisnika se menjaju...sa tim treba da se menjaju i paketi i ponude.

         Tu se slažem u potpunosti.

         Nekada je 2gb neta u paketu bilo više nego dovoljno za prosečnog korisnika.

         Sada je ta cifra pre bliža oko 4-5gb.

         • 6. Re: Internet
          katarina.s

          Hvala na info, ukoliko je potreban dodatni net, predlažem da pogledaš promociju Telenor više: https://www.telenor.rs/sr/privatni/ponuda/aktuelno/telenor-vise