3 odgovora Najnoviji odgovor dana 08.01.2018. 05.59 napisao/la je hakunamatata

  Potrosnja MB

  miskobg

   Pozdrav,

    

   da li i kako mogu da dobijem specifikaciju potrosnje MB?

   Nije mi jasno kako sam uspeo da potrosim sve MB za samo nekoliko dana od pocetka meseca. To mi se nikad ranije nije dogodilo.

    

   Pozdrav,

   Milos

    • 1. Re: Potrosnja MB
     hakunamatata

     Ćao Miloše,

     Možeš naravno. Dovoljno je da se uloguješ na portal Moj Telenor i preuzmeš specifikaciju poziva. Tu ćeš imati sve informacije. Osim minuta i poruka, možeš videti i svaku konekciju i količinu potrošenih podataka.

     1 od 1 smatraju da je ovo korisno
     • 2. Re: Potrosnja MB
      miskobg

      Hvala na odgovoru Gorane.

      Ipak, potrebna mi je malo detaljnija specifikacija.U ovoj, vidim samo da je kontakt bio internet, usluga prenos podataka, desitnacija APN internet, vreme i potrosnju.

      Da li mogu da saznam nesto o tome sta je trosilo u MB u tim vremenima, otvaranje web stranica, neka aplikacija i slicno?

      • 3. Re: Potrosnja MB
       hakunamatata

       Ovo su informacije koje su ti dostupne od strane operatera. Ono što ti možeš uraditi je instaliranje neke aplikacije koja prati potrošnju i potrošače.

       Za Android uređaje preporuka je Network Connections aplikacija koju možeš preuzeti za Google Play Store (možda postoji i neki sistemski alat), a za iOS možeš videti u podešavanjima uređaja (Settings -> Cellular -> Cellular data)