9 odgovora Najnoviji odgovor dana 13.01.2018. 12.39 napisao/la je branislav871

  Mobilni net

   Da li mi se nepotroseni gb prenose u sledeci mesec? I kad je poslednji dan za placanje racuna ako je racun stigao 06.01?

    • 1. Re: Mobilni net
     hakunamatata

     Ćao, tok za plaćanje računa je 20. januar   Nepotrošeni internet saobraćaj se prenosi u naredna 3 meseca. Imaš detaljnije na Tarifni paketi

     1 od 1 smatraju da je ovo korisno
     • 2. Re: Mobilni net
      branislav871

      Goran Jordović na koji internet saobračaj misliš? Ako sam razumeo pitanje se odnosi na internet pakete?

      Takođe, zanima me kom prioritetu se troši net iz Telenor više promocije?

      • 3. Re: Mobilni net
       hakunamatata

       Ja na onaj u standardnom postpaid paketu na telefonu Ovi se ne prenose na postpaid netu A što se tiče Telenor više, to nemam pojma. Sada mi je sve objedinjeno, tako da me nije ni zanimalo nikad Možda Stefan Milivojević zna koji se prvo troši... Svakako mi ode mesečno oko 60GB na telefonu, pa i ne brinem preterano

       • 4. Re: Mobilni net
        thestefaneli

        Nisam siguran, ali mislim da prioritet u potrošnji interneta ima onaj iz Telenor Više koji se dobija na osnovu internet paketa, pa tek na kraju se troši onaj iz osnovnog paketa.

        • 5. Re: Mobilni net
         katarina.s

         Dodatni internet saobraćaj iz Telenor Više promocije se spaja sa internet saobraćajem iz voice i internet paketa. Nepotrošeni MB se ne prenose u naredni mesec.

         • 6. Re: Mobilni net
          branislav871

          Kojim se redosledom troši? Ako već postoji opcija prenosenja neta iz mobilnog postpaid paketa, dobro bi bilo da se taj internet troši na kraju i ostane mogućnost prenošenja za naredni mesec.

          • 7. Re: Mobilni net
           thestefaneli

           Mislim da je Katarina ovde mislila da nakon uvezivanja voice i internet paketa, internet saobraćaj sa oba broja se spajaju u jedno, a ono što se ne potroši se ne prenosi u naredne mesece, nebitno na kom broju se on trošio. Nikada do sada nisam uspeo da pređem prag od 10GB internet potrošnje u toku jednog meseca, pa da vidim da li će se nešto preneti u naredni iz mog voice paketa; ali po ovome, ako sam dobro razumeo, ne bi se prenelo ništa, već bih dobio novu kvotu internet saobraćaja u skladu sa paketom i promocijom.

           • 8. Re: Mobilni net
            katarina.s

            Sabira se saobraćaj, pa se zajedno troši, a nepotrošeni MB se brišu na kraju meseca. Od sledećeg se dobija nova kvota :)

            • 9. Re: Mobilni net
             branislav871

             Ja potrosim max 20gb, preostala kvota do 80gb se trosi preko mifi-ja, na 2 moba i 1 tablet, pritom nijedan od tih uredjaja ne podrzava 4g a desavalo se da se vec 29.og potrose svi gb. Bilo je meseci i kada po 10gb preostane, pa predlazem da se uvede mogucnost prenosa nepotrosenih gb. BTW promocija sa Chipsy-jem je bila odlicna, eno na bulevaru u jednom marketu videh pun raf kesica, dok za vreme trajanja promocije nije bilo