6 odgovora Najnoviji odgovor dana 26.01.2018. 16.10 napisao/la je branislav871

  Loši operateri ili nešto drugo ?

   Na koji način mogu prekinuti Ugovor sa vama i Telenor bankom ? Niste me obavestili o prestanku Ugovora i obračunavate po višoj tarifi? Dva meseca čekam da me neko obavesti ( telefonski, mailom, putem vaše divne aplikacije ), ali uzalud !!! Slučajno sam vaš viiiišegodišnji korisnik?

    • 1. Re: Loši operateri ili nešto drugo ?
     hakunamatata

     Pozdrav, u aplikaciji, kao i na portalu u svakom trenutku možeš videti do kada ti važi ugovor

     U aplikaciji se ta informacija nalazi u okviru opcije PROFIL.

     Tu možeš pogledati od kada si korisnik, kao i informacije o tome do kada traje ugovor, koji paket koristiš itd

     • 2. Re: Loši operateri ili nešto drugo ?

      Ok, aj da kažemo da si u pravu , ali da li u "normalnoj" zemlji postoji neko da te obavesti o tome i ukaze ti na pojedine akcije, popuste i povoljnosti koje se nude ? Zar kao dugogodišnji korisnici nisto bar to zaslužili, ili ipak nismo ?

      • 3. Re: Loši operateri ili nešto drugo ?
       hakunamatata

       Kroz aplikaciju se redovno šalju obaveštenja o akcijama i pogodnostima, kako personalizovana (baš za tebe), tako i generalna Biće potrebno da u podešavanjima uređaja uključiš obeveštenja za aplikaciju Moj Telenor. A to je i napravljeno sa ciljem da korisnik u svakom trenutku može videti sve informacije o broju

       • 4. Re: Loši operateri ili nešto drugo ?

        MI se izgleda nismo razumeli ? Postoji li sluzba koja ti se zahvaljuje na vernosti i ukazuje na istek Ugovora ? Ne daj Bože i da ti ponudi nešto !

        • 5. Re: Loši operateri ili nešto drugo ?
         hakunamatata

         Postoji Katarina S Ona je moćnija od bilo koje službe.. Odeš na njen profil, zapratiš je i sačekaš da te zaprati. Pošalješ joj broj u inbox i ona ti kaže šta ti je dostupno od pogodnosti Samo će ti odgovoriti u ponedeljak, jer ide vikend

         • 6. Re: Loši operateri ili nešto drugo ?
          branislav871

          Ranije su korisnici češće kontaktirani pred istekom ugovora. Danas, definitivno aplikacija i portal olakšavaju praćenje statusa ugovora. Na kraju krajeva, što bi te neko obavestio ako može da ti naplati uslugu po punoj ceni. MTS recimo mesec dva ranije krene sa slanjem sms-ova obaveštenja. J sam konkretno, od Telenora, kada samo isplatio uređaj preko banke, oko 2 meseca imao ponudu na aplikaciji, u kasno proleće, specijalnu letnju cenu IPhone 6. Smešno, ali i to je nešto.