5 odgovora Najnoviji odgovor dana 25.12.2018. 03.18 napisao/la je nemanjank

  Popust na cenu paketa

   Poštovani, vaš sam dugogodišnji veran korisnik (od 2005.g.), kao i moja porodica. Redovno i na vreme izmirujem svoje obaveze. Koristim dva postpaid broja, a na jednom mi ističe ugovorna obaveza 11.02.2018.g., sa popustom od 50% na cenu paketa, pa vas molim da mi odobrite produženje ugovora pod istim uslovima. Hvala! Srdačan pozdrav!

    • 1. Re: Popust na cenu paketa
     hakunamatata

     Ćao, najbolje je da se javiš Katarina S u inbox za dogovore Zaprati je i sačekaj da te ona zaprati, pa će ti se javiti u ponedeljak

     • 2. Re: Popust na cenu paketa
      katarina.s

      Jutro Gordana, zapratila sam te, pošalji mi broj u inboks, kako bih proverila sve detalje. 

      • 3. Re: Popust na cenu paketa
       mdamnjanovic

       U poruci joj pošalji broj a skloni ga iz ove poruke, zbog svoje privatnosti. Zaprati Katarinu klikom na njen profil, i pošalji joj broj.

       • 4. Re: Popust na cenu paketa
        nenaddj

        Moje postovanje Katarina, imam veliki problem i zeleo bih sa vama da razgovaram. Buduci da vidim preko foruma da ste dosta pristupacniji u razgovoru, u odnosu  na vase kolege iz Korisnickog servisa, mozda mozete da mi pomognete. Vec 15 dana otkako mi je istekao ugovor na dva broja, samo sam dobijao negativne odgoovore od vasih kolega i moram reci da su izrazito neprijatni. Izgleda da Telenoru vise nije u cilju da zadrzite postojece korisnike, pogotovo nas koji smo od '94 kod vas. Zbog dostupnosti podataka na drustvenim mrezama, sada je sve javno i dostupno javnosti. I u razgovoru sa drugim korisnicima, uvideo sam da mnogi koriste odredjene beneficije na koje sam ukazao i zatrazio od Sluzbe za brigu o korisnicima. I na email i preko Call centra uporno dobijam da ta opcija "ne postoji" i da je nemoguce dobiti. Ne bih da prelazim kod drugih operatera, zeleo bih da dogoovorim sa vama ili sa nekim vasim kolegom ako je to moguce, jer smatram da je ovo bezobrazluk i diskriminacija nas postojecih. Jer sve dostupne opcije paketa, su dostupne svim novim korisnicima. Po tome mi stari ne ostvarujemo nikakve beneficije. Katarina S

        • 5. Re: Popust na cenu paketa
         nemanjank

         Zdravo, Nenade, tu sam da pomognem. Zamoliću za broj telefona u inboks kako bih proverio dostupne opcije. Napomenuću da su one iste bez obzira na kanal obraćanja, ali svakako sam tu zajedno vidimo šta bi najviše odgovaralo.