2 odgovora Najnoviji odgovor dana 05.02.2018. 00.48 napisao/la je katarina.s

    Aplikacija My Contacts se isključuje 1. marta 2018. godine

    raša

      Zahvalni smo što ste verovali aplikaciji My contacts za brigu o vašim najdragocenijim stvarima - vašim kontaktima. Međutim, žao nam je što vas sada obaveštavamo da se aplikacija My Contacts isključuje 1. marta 2018. godine.

       

      Pre 1. marta 2018. godine bi trebalo da sve svoje kontakte iskopirate nazad u telefon tako što ćete izvršiti sinhronizaciju koja će kopirati sve vaše kontakte na vaš telefon. Nakon ovog datuma će sve biti izbrisano i nećete biti u mogućnosti da pristupite svom nalogu. Kako biste bezbedno napravili rezervnu kopiju/pribavili listu kontakata nazad u telefon, ljubazno vam preporučujemo da napravite sledeće korake:

       

      1. Otvorite/prijavite se u aplikaciju My Contacts.

      2. Pritisnite dugme Napravi ponovo kopiju i pustite da se postupak sinhronizacije završi

      3. Kada se sinhronizacija završi, svi kontakti će biti prebačeni nazad u telefonski imenik.

       

      Bezbedno prebacite listu vaših kontakata na vaš telefon

      Trebalo bi takođe da preuzmete .vcf datoteku koja sadrži rezervnu kopiju vaših kontakata. Možete da preuzmete .vcf datoteku prateći korake ispod:

       

      1. Prijavite se na mycontacts-app.com

      2. Kliknite na ikonu za podešavanja

      3. Pomerite nadole do „Uvezite/izvezite kontakte i podatke kontakata“ i kliknite na „Izvezi kontakte“

       

      Molimo da obratite pažnju da će vaši podaci biti obrisani 1. Marta 2018.