4 odgovora Najnoviji odgovor dana 19.02.2018. 01.46 napisao/la je thestefaneli

  Promena paketa tokom ugovorne obaveze

  sanjica1807

   Zdravo,

   Zanima me da li je moguca promena paketa na nizi u toku trajanja ugovorne obaveze, ukoliko su sve rate za telefon unapred otplacene?

    • 1. Re: Promena paketa tokom ugovorne obaveze
     thestefaneli

     Ukoliko je telefon uzet na 6 mesečnih rata kroz račun, onda ne. Ali ako je preko Telenor Banke, a pritom su sve rate isplaćene unapred internim prenosom, onda da.

     1 od 1 smatraju da je ovo korisno
     • 2. Re: Promena paketa tokom ugovorne obaveze
      sanjica1807

      Hvala na odgovoru. Telefon je uzet preko Telenor banke, ali nije isplacen internim prenosom. A da li je potrebno platiti odredjenu razliku?

      • 3. Re: Promena paketa tokom ugovorne obaveze
       branislav871

       Samo ti svrati do poslovnice i trazi da promenis paket, mislim da je moguce i putem aplikacije da izvrsis promenu. Da ti razjasnim interni prenos. Uplatis sebi novac na tekuci racun u telenor banci, pa podneses zahtev da prevremeno otplatis kredit za uredjaj (tako se osobadjas kredita, a popust na pretplatu ostaje po predvidjenom planu). Nema placanja razlike, s obzirom da je fixna rata kredita onosno mesecna pretplata za broj ne podleze promeni sem umanjenju za 30%. Kada predjes na veci paket, logicno, placas vise.

       • 4. Re: Promena paketa tokom ugovorne obaveze
        thestefaneli

        Ako nisi isplatila telefon u celosti, i shodno tome zatvorila kreditnu partiju za isti, još uvek imaš ugovornu obavezu, što znači da najniži paket koji možeš da imaš je Play+ 20 koji sa popustom iznosi 1.257 dinara sa PDV-om. Kada isplatiš telefon internim prenosom preko aplikacije Telenor Banke u celosti, onda možeš da pređeš na bilo koji paket koji je u ponudi.

        1 od 1 smatraju da je ovo korisno