3 odgovora Najnoviji odgovor dana 21.02.2018. 15.40 napisao/la je thestefaneli

  Obnova ugovora

   Pozdrav, sutra mi ističe ugovor i htela bih da ga obnovim bez uzimanja telefona. Kada se ulogujem na "Moj Telenor" postoji ponuda 20% manja pretplata i recimo za paket Play+ 20 mi stoji da umesto 1795rsd plaćala bih 1436rsd, medjutim  ta cena je ako se uzima mobilni telefon a meni ne treba.  Cena  za taj paket bez uzimanja mobilnog kosta 1195rsd pa me interesuje da li imam prava na popust na ovu cenu od 1195rsd i tada bi pretplata bila 955rsd ili samo na ovu vecu cenu sa uzimanjem aparata. Mozda je pitanje malo smušeno ali nadam se da shvatate sta me interesuje

    • 1. Re: Obnova ugovora
     thestefaneli

     Jelena,

      

     puna cena paketa Play+ 20 je 1.795 dinara. Postoje dva tipa ugovora bez telefona trenutno. Jedan ti je dostupan u okviru aplikacije, i on nudi 20% popusta, i to je tačno tih 1.436 dinara. Taj ugovor je na godinu dana.

      

     Drugi tip ugovora bez telefona je na 2 godine, i on iznosi 1.195 dinara. Njega možeš potpisati u bilo kojoj poslovnici, ili poručiti kurirom preko kolega na Facebook-u ili Twitter-u; kao i Katarina S u Inbox.

     1 od 1 smatraju da je ovo korisno
     • 2. Re: Obnova ugovora

      Dakle onda je jeftinije uzeti ovu regularnu ponudu za sve koja vazi uz ugovor od 2 godine gde je popust oko 35% ako se ne uzima aparat nego ovu od 20% "ponudu za obnovu ugovora" koja doduse traje samo jednu godinu ali opet. Izgleda je vreme za promenu operatera

      • 3. Re: Obnova ugovora
       thestefaneli

       Mislim da za 1.195 dinara je ponuda i više nego korektna, obzirom na to šta se dobija u paketu. Svakako, ako ti je to mnogo da plaćaš mesečno, postoje i niži jeftiniji paketi koji su takođe u ponudi. Više o tome na sajtu.

       2 od 2 smatraju da je ovo korisno