2 odgovora Najnoviji odgovor dana 08.03.2018. 07.20 napisao/la je sanja19760507@gmail.com

  "Van mreže"

  sanja19760507@gmail.com

   Ne znam da li sam na pravoj adresi za ovo pitanje, ali duže vreme se bavim ovim pitanjem pa se nadam stručnom odgovoru. Imam staru verziju vibera gde svima koji imaju internet uglavnom uvek piše "na mreži". Međutim svi znamo da usled lošeg signala neko i ode "van mreže" par minuta, dok se signal ne pojača. Mene konkretno zanima slučaj gde dva broja koja nisu u blizini, čak ni kod istog operatera, u 99% slučajeva uvek u isto vreme "van mreže". Inače da kažem, u tim slučajevima nemoguće je porukom "probiti" tu njihovu nedostupnost. Moje konkretno pitanje je koja je to veza između ova dva broja da se ovo dešava? Napominjem da oba broja imaju dobru pokrivenost signalom i internetom. Verujem da je ovo moje pitanje prvo i jedino ove vrste, pa ako ima neko stručan volela bih da mi odgovori. Hvala.

    • 1. Re: "Van mreže"
     hakunamatata

     Što se samog Viber-a tiče, korisnik je ONLINE kada mu je otvorena aplikacija (Nebitno da li se u tom periodu dopisuje sa tobom ili sa nekim drugim).

     Što se tiče Last Seen statusa, on se odnosi na to da je korisnik samo zatvorio aplikaciju (nije isključio komplet proces), a ona i dalje radi u pozadini. Nema veze što ti osobi pošalješ poruku. Sve dok on ponovo ne otvori aplikaciju koja je u pozadini, pisaće LAST SEEN.

     Nadam se da ti je ovo pomoglo.

     1 od 1 smatraju da je ovo korisno
     • 2. Re: "Van mreže"
      sanja19760507@gmail.com

      Ne, ne. Korisnik je ONLINE kada mu je otvorena aplikacija, to se odnosi na noviju verziju Vibera. Ja govorim o staroj verziji gde su uglavnom svi na mreži, osim onih koji imaju trenutni problem sa signalom.