6 odgovora Najnoviji odgovor dana 21.03.2018. 15.51 napisao/la je thestefaneli

  Produzenje ugovora

  randjelovic

   Zdravo. Ugovor mi istice početkom septembra. Kada bih najranije mogla da produzim ugovor i uzmem nov telefon? I kako to ide preko telenor banke ako zelim j7? Hvala

    • 1. Re: Produzenje ugovora
     hakunamatata

     Ćao, ako si prethodni telefon uzela preko standardne ponude (me preko banke), onda možeš mesec dana pre isteka ugovora, u tvom slučaju početkom avgusta. Ako želiš ranije, potrebno je da isplatiš preostale pretplate do kraja ugovorne obaveze.

     Uz Play + 20, na 24 rate, bila bi sledeća opcija:

     24 x 1.500,00 RSD rata za telefon

     24 x 1.256,00 RSD pretplata

     Dakle, ukupno 2.756,00 mesečno naredna 24 meseca

     • 2. Re: Produzenje ugovora
      randjelovic

      Preko standardne ponude sam, za 1 din. A danas u telenoru su mi rekli da bih mogla 3 meseca unapred da uzmem telefon. Nije mi jasno kako jedni kazu mesec dana a jedni 3 meseca. Da li bi moralo preko telenor banke? Da li mozete malo objasniti bolje?

      • 3. Re: Produzenje ugovora
       hakunamatata

       3 meseca ranije je moguće ako si prethodni ugovor sklopila preko Telenor banke. Ne moraš preko banke. U slučaju da isti uređaj uzimaš kroz standardnu ponudu na ugovor od 24 meseca, uz paket Play + 20, onda bi to izgledalo ovako:

       Mesečna pretplata: 24 meseca x 1795,00 RSD

       Cena uređaja uz ovaj paket:  22.980,00 RSD (Ovaj iznos možeš platiti u celosti ili na 6 mesečnih rata kroz račun)

       Svakako je preko banke bolja opcija jer u suštini plaćaš isti iznos kada se sve sabere.

       • 4. Re: Produzenje ugovora
        thestefaneli

        Ispravka. 3 meseca ranije obnova ugovora može ukoliko je prethodni ugovor bio na standardan način, kao što je uvom slučaju, ili ako se isplate sve rate za telefon unapred preko banke. Ovakav tip obnove ugovora podrazumeva uzimanje telefona na rate i popusta na pretplatu. To da li ide preko banke ili ne zavisi od visine rate. U ovom slučaju ide preko banke.

        • 5. Re: Produzenje ugovora
         randjelovic

         Ako sam razumela 3 meseca ranije mogu da uzmem telefon samo ako preko telenor banke uzimam na rate? A ako uzimam na standardan nacin onda 1 mesec? Stari ugovor mi je standardan, telefon sam uzela za 1 din i nemam racun u telenor banci.

         • 6. Re: Produzenje ugovora
          thestefaneli

          Upravo tako.