4 odgovora Najnoviji odgovor dana 04.04.2018. 17.05 napisao/la je chiki64

  Superset SBB i Telenor mi vise ne radi

  chiki64

   Moj paket Prenesi i surfuj + S vise ne postoji (na to me niko nije podsetio i upozorio), a  23. marta sam dobio SMS poruku od Telenora, u kojoj pise da mogu da promenim paket putem aplikacije Moj Telenor. Posle pokusaja da promenim paket u Play 20 +, dobio sam informaciju da ipak ne mogu da promenim paket, sve dok traje ugovor za stari paket sa Telenorom koji istice u avgustu 2018. U Telenor prodavnici u Fashion centru u Vosnjickoj, rekli su mi da ne mogu da vratim stari paket do 1. aprila, jer se moze samo jednom mesecno promeniti paket. Kada sam 1. aprila vratio stari paket (koji se sada zove Prenesi + S), izgubio sam Superset koji sam imao kod SBB, kao njihov korisnik usluge Trio Gold i kao korisnik starog Telenorovog paketa Prenesi i surfuj + S. Sada Superset ne mogu ponovo da aktiviram. Ko moze da mi pomogne? Hvala. Pozz, Milutin.

    • 1. Re: Superset SBB i Telenor mi vise ne radi
     thestefaneli

     Ćao Milutine,

      

     aktivacija SuperSet promocije trenutno nije dostupna. Nadam se svakako da će ova usluga uskoro biti ponovo omogućena.

     • 2. Re: Superset SBB i Telenor mi vise ne radi
      chiki64

      Да, разумем. Али, не разумем то што ме нико не упозори на промену пакета, већ много касније добијем поруку да је пакет укинут и могу да га променим и на тај начин ме натера да сам променим пакет и изгубим додатних 50% порука, минута и интернета које сам имао спајањем услуга СББ-а и Теленора, тј. у Суперсету. Мислим да то није поштено.

      Друго, кажу у продавници Теленора да је немогуће променити пакет док траје уговор. Зар промена са Сурфуј и пренеси + С на нови Сурфуј + С није промена пакета? Како може та промена, а не може враћање на стари пакет?

      Да само напоменем: oд првог дана доласка мобилне телефоније у Србију користим услуге Теленора.

      • 3. Re: Superset SBB i Telenor mi vise ne radi
       thestefaneli

       Paket kao paket o kom ti govoriš više nije u ponudi. Svi postojeći korisnici istog mogu da nastave sa njegovim korišćenjem na neodređeno vreme. Promocije poput popusta na pretplatu, kao i dodatni saobraćaj su vremenski ograničene. Njihovom obnovom podrazumeva promenu paketa na neki koji je trenutno dostupan u ponudi.

        

       Vraćanje na stari paket nakon promene na novi nije moguće.

        

       Promenom paketa sa starog na novi u većini slučajeva automatski povlači i deaktivaciju SuperSet promocije ako je ona bila do tada aktivna. Nažalost, nove aktivacije SuperSet-a trenutno nisu moguće. Ukoliko dođe do promena, biće objavljeno, a svakako mogućnost aktivacije samostalno preko portala ili aplikacije vratiti.

        

       Drago mi je što si naš dugogodišnji korisnik od samog početka, i žao mi je što je došlo do ovakve situacije. Nadam se da ćemo sve uskoro rešiti tako da budeš zadovoljan.

       • 4. Re: Superset SBB i Telenor mi vise ne radi
        chiki64

        Stefane, najlepse zahvaljujem Vama i koleginici Katarini S na brzom resavanju problema sa Supersetom. Zelim Vam sve najbolje i nadam se i buducoj saradnji. Pozdrav, Milutin.