8 odgovora Najnoviji odgovor dana 14.04.2018. 09.34 napisao/la je thestefaneli

  Gde se mogu kupiti papirni vaučeri za dopunu pripejd broja u iznosu od 200 i 300 dinara u Beogradu?

  miloš062

   Poštovani,

    

   Zanima me gde u Beogradu tj. u kojoj poslovnici mogu kupiti papirne vaučere za dopunu u iznosu od 200 i 300 dinara?

    

   Napomenuo bi da sam obišao četiri vaše poslovnice u Beogradu i da sam u svakoj od njih dobio različite odgovore u vezi vaučera.

    

   U prvoj poslovnici u kojoj sam pitao da li imaju vaučere za dopunu, a to je poslovnica u Knez Mihailovoj ulici mi je službenica rekla da papirne dopune više ne postoje i da ne mogu da se kupe u poslovnicama i da ako ih ima mogu da se nabave samo po benzinskim pumpama blizu granice.

    

   U drugoj poslovnici koju sam obišao kod Beograđanke službenica je bila zbunjena pitanjem, ali je stariji kolega odmah prišao da pomogne i rekao mi je da oni nemaju vaučere, te da vidim da ih možda nema u poslovnici u Kosovskoj ulici.

    

   U trećoj poslovnici u kojoj sam bio, a to je poslovnica u Kosovskoj su mi rekli da oni vaučera odavno nemaju niti ih dobijaju.

    

   U četvrtoj poslovnici u kojoj sam bio i to kod Đeram pijace službenica mi je rekla da oni trenutno nemaju te vaučere i da ih mogu poručiti što sam i učinio. Od tada je prošlo dve i po nedelje i nisu ih još dobili. Tri puta sam odlazio u poslovnicu i svaki put je isto rečeno da još nisu dobili papirne vaučere od 200 i 300 dinara, ali su mi zato ponudili vaučere od 1000 dinara.

    

   Moje pitanje je jednostavno da li ima u prodaji vaučera od 200 i 300 dinara?

    

   Neshvatljivo mi je da vaš službenik ukoliko ne zna ili nije siguran daje pogrešne informacije kao što je bio slučaj u poslovnici u knez Mihailovoj.

    

   Kako je moguće da u poslovnici kod Đeram pijace službenici vam odmah ponude mogućnost da poručite vaučere, a u ostalim poslovnicama ne pomenu tu mogućnost.

    

   Koliko vremena je potrebno da se vaučeri dostave do poslovnice?

    

    

   Unapred zahvalan za vaše odgovore.