1 odgovor Najnoviji odgovor dana 11.04.2018. 23.30 napisao/la je thestefaneli

  Produzenje ugovora... ili ne?

  maximarko

   Postovani,

   U martu mi je istekao ugovor i sada razmisljam o opcijama za produzetak. Vasom uslugom sam zadovoljan vec 15-16 godina, dakle i pre nego sto ste postali "Telenor".

   Ono cime nisam zadovoljan je odnos vase kompanije prema meni kao starom korisniku, naime proslog leta sam prvi put za sve ove godine trazio neki popust odnosno ekstra uslugu a to je da mi se ponisti nekih bednih 1500-1600din nastalih tako sto je greskom ostao ukljucen internet u roamingu koji bi po defaultu trebalo da je iskljucen. Moj zahtev je tada odbijen i vi ste kod mene tada dobili samo veliki minus ali evo doslo je i vreme za produzetak ugovora. Jedno vreme mi je na vasoj aplikaciji bila prikazivana posebna ponuda za produzenje ugovora bez novog uredjaja, dve opcije, popust ili dodatni 1 GB interneta (ili 1,3GB mozda) a sada nema tih opcija koliko vidim...

   Generalno sam hteo da smanjim paket ali da mi ostane dovoljno interneta, bar 2GB

    

   Dakle i uz veliki minus razmisljao sam o ostanku u vasoj mrezi ali uz neku adekvatnu ponudu naravno... elem, moje glavno pitanje je da li imate odgovor na ponudu konkurentske firme koja za ugovornu obavezu od 24 meseca bez uredjaja glasi:

    

   1199din/mesecno

   600 min

   6000 min u okviru iste mreze

   1000 sms

   102GB internet saobracaja (nije greska vec aktuelna promocija 2GB+100GB)

    

   Deluje mi da bih kod vas za nesto bar priblizno slicno morao bar 3 puta vise da platim a mislim da ne bih dobio i 3 puta bolju uslugu. Ispravicete me ako gresim.

   Cisto poredjenja radi, trenutno kod vas placam:

    

   PRENESI i SURFUJ STANDARD

   1495din/mesecno (ovo je cena bez ugovora, uz ugovor bez uredjaja bi bila valjda 20% niza, dakle 1196din)

   300min

   neograniceni minuti u mrezi (nakon ovih 300)

   500sms

   1GB

    

   Hvala unapred na odgovoru.

   Pozdrav.

   Marko