6 odgovora Najnoviji odgovor dana 22.05.2018. 00.27 napisao/la je sleepwalker

  Intesa kreditna kartica

  darkov

   Da li sa intesa kreditnom karticom može da se kupi uređaj(play+ 20, bez prethodnog ugovora) na rate?

    • 1. Re: Intesa kreditna kartica
     hakunamatata

     AKo misliš na 24 rate, onda možeš isključivo preko Telenor banke. Ako recimo uređaj koji želiš da kupiš košta 10.000,00 uz paket (nije kupovina na 24 rate), možeš ga platiti karticom banke Intesa.

     • 2. Re: Intesa kreditna kartica
      darkov

      Banka intesa svojim kreditnim karticama (visa, master) ima mogućnost plaćanja na rate bez kamate. Nije vezano za 24 rate koje telenor nudi. Na sajtu stoji da plaćanje u 6 mesečnih rata moguće samo za kupovinu uz postojeći ugovor. Zato pitam da li bez postojećeg ugovora to može da se uradi sa kreditnim karticama BancaIntesa?

      • 3. Re: Intesa kreditna kartica
       thestefaneli

       Darko,

        

       kupovina telefona u Telenoru na bilo koji način podrazumeva i sklapanje ugovora uz određeni tarifni paket i ugovornu obavezu na 12 ili 24 meseca.

        

       Učešće ili povlašćenu cenu telefona možeš platiti na bilo koji način: kešom ili kreditnom karticom bilo koje banke.

       • 4. Re: Intesa kreditna kartica
        miodrag

        Darko V - ako misliš da razdeliš na 6 ili 12 rata kao što to možeš kod nekih prodavaca - to nije moguće sa Intesinim karticama. Možeš da otvoriš Telenor banku i da kupiš uređaj na 12 ili 24 rate, kao što je Stefan Milivojević rekao, nemaš nikakvu kamatu na rate.

        • 5. Re: Intesa kreditna kartica
         darkov

         "Kupovina telefona, sklapanje ugovora uz određeni tarifni paket i ugovornu obavezu na 24 meseca" to je jasno i to nije problem. Problem je što od se od osobe do osobe informacije razlikuju.

         Da, hteo sam da razdelim na 12 rata Intesinim karticama. Juče sam bio u Telenor radnji i tamo su mi rekli da to mogu da uradim bez problema, jer Telenor dobija ceo iznos a meni banka taj iznos deli na 12 rata. Ovde danas suprotno.

         Da privedem ovo kraju, hvala svima na pomoći, a zvezdicu za napribližniji odgovor dobija Stefan.

         • 6. Re: Intesa kreditna kartica
          sleepwalker

          Da bi se Intesa kreditna kartica koristila za plaćanje na rate bez kamate, potrebno je da trgovac ima potpisan ugovor sa Intesom i u tom slučaju prilikom provlačenja kartice korisnik bira na koliko rata želi da se podeli iznos. Koliko znam, to kod Telenora nije slučaj, te se korišćenjem Intesa kartice može samo naplatiti celokupan iznos, pri čemu ide revolving kamata.

          1 od 1 smatraju da je ovo korisno