1 odgovor Najnoviji odgovor dana 25.05.2018. 11.08 napisao/la je thestefaneli

  Potpisao nov ugovor za internet,stari ugovor mi istice sledeceg meseca,mogucnost raskida starog pre toga?

  necajovanovic342

   Zdravo danas sam potpiso nov ugovor za internet telenor sufr 150,do sada sam imao telenor suft 30,ugovorna obaveza za surf 30 mi istice 28.6 vasa koleginica u radnji rekla mi je da nemogu da raskinem stari ugvor pre tog datuma bez obzira sto sam potpisao nov,i da je najbolje sto mogu da uradim da dodjem 13.6 i da tad raskinem,zanimame mogucnost da ovaj stari raskinem pre tog

   datuma,Meni je ovo nelogicno ,potpisao sam nov ugovor na 2godine cena mesecne pretplate je skoro ista,racuni za stari su do sada placeni trebalo bi da mogu da ponistim stari pre tog roka.Razlog zbog koga nisam saceka da mi istekne ugovorena obaveza pa da uznem tada je taj sto sma potrosio ovih 30 gb a internet mi je bio neophodan , i bilo mi je povoljnije da uznem novi neko da doplacujem za saobracaj.Zanima me sta moze da se uradi?

    • 1. Re: Potpisao nov ugovor za internet,stari ugovor mi istice sledeceg meseca,mogucnost raskida starog pre toga?
     thestefaneli

     Nenade,

      

     Telenor Home ugovor je potpuno drugačijeg tipa i nije moguće preći sa starih Surf paketa na njega "tek tako". Obzirom da su oni nezavisni jedan od drugog, potrebno je ili da Surf ugovor potpuno istekne, nakon čega se može on odmah raskinuti i sklopiti novi Telenor Home; ili da se nevezano sa Surf ugovor koji je još uvek aktivan sklopi nov Telenor Home ugovor, a onda naknadno raskine ovaj prethodni.

      

     Obzirom na to da tebi ističe Surf ugovor kao što kažeš 28.06.2018., zahtev za raskid možeš podneti u bilo kom trenutku, što znači da će tebi poslednji račun stići sa obračunatim penalima, odnosno zbiru svih dana do kraja ugovorne obaveze, a 28.06.2018. u narednom i poslednjem računu za isti.