4 odgovora Najnoviji odgovor dana 27.09.2018. 03.07 napisao/la je miodrag

  Benefiti

  import_this

   Da li je moguće da mi Telenor kao benefit za potpisivanje novog ugovora bez telefona nudi 20% popusta na pretplatu, a zvanična ponuda koja važi za sve je oko 35% popusta na isti tarifni paket bez telefona?  Ili ja ne razumem cene koje su na sajtu...

    • 1. Re: Benefiti
     thestefaneli

     Zdravo,

      

     postoji više tipova ugovora bez telefona kod nas. Na dve godine bez uređaja sa cenama koje su dostupne; ili na godinu dana za stare korisnike pri čemu se obračunava 20% popusta na punu cenu paketa.

      

     Svakako, možeš poslati svoj broj u inbox kolegi Nemanja kako bi proverio sve dostupne opcije za tebe.

     • 2. Re: Benefiti
      import_this

      Meni ne deluje kao povoljna ponuda za stare korisnike...  

      • 3. Re: Benefiti
       nemanjank

       Zdravo, trudimo se da postojećim korisnicima omogućimo različite pogodnosti za obnovu ugovora, uključujući kupovinu na rate, popust ili dodatni saobraćaj. Slobodno mi pošalji broj u inboks, kako bih te uputio u dostupne opcije

       • 4. Re: Benefiti
        miodrag

        Postoji još jedna razlika - ako uzmeš 20% na godinu dana, možeš u bilo kom trenutku da uzmeš telefon sa novom ugovornom obavezom, dok kod dvogodišnje ugovorne obaveze i većeg popusta moraš da čekaš da ti istekne ugovor ako hoćeš da kupiš telefon.

         

        Drugim rečima, ako ne planiraš da uzimaš telefon u naredne dve godine - svakkako ti se više isplati da uzmeš veći popust i dvogodišnji ugovor.

        1 od 1 smatraju da je ovo korisno