2 odgovora Najnoviji odgovor dana 10.12.2018. 00.21 napisao/la je pedjapecaros

  Tarifni paketi

  pedjapecaros

   Jedno pitanje.

    

   Kojom logikom se vodi telenor kada pravi tarifne pakete.Konkretno ako za paket moja firma za saobracaj van mreže Telenor naplaćuje uspostavu veze 11,9 dinara i svaki minut razgovora 11,9 dinara.(ne znam dali je uračunat pdv).Verovatno ste kao kompanija od skoro napravili pakete u kojima su razgovori neograničeni i naravno nisu dostupni starim korisnicima.Ja sam vec sada siguran da ugovor sa vama produžiti neću baš iz ovih razloga.

    • 1. Re: Tarifni paketi
     makica21

     Podržavam Peđu, konkurencija nudi i do 40%popusta i to na ugovore na 12 meseci (bez uređaja). Nema logike. Ja imam ugovor sa 30%popusta  ali je telefon otplaćen i ugovor mogu da raskinem, kad pošaljem mail da mi daju ne istu, sličnu ponudu kao što ima konkurencija, kažu vi imate popust... Kad krene proces prenosa broja o da će zvati (tako su i mog supruga) e tada će biti kasno.

     • 2. Re: Tarifni paketi
      pedjapecaros

      Na .zalost ni sam telenor već četri dana nema nikakv odgovor.Naravno od njin nisam ni očekivao da bilo šta napišu,jer oni koji pišu ovde su naučeni da vrte tri reči (žao nam je,tu smo da pomognemo,razumem vaš problem ....)a oni koji stvaraju pakete koji nemaju veze sa zdravim razumom oni i ne posećuju forum niti ih zanima mišljenje korisnika.Za napuštanje telenora će kriviti druge naravno ne sebe.Velika su kompanija mogu da brinu o sebi,mogu naravno da rade i šta hoće ali ne mogu dokle hoće.Od Četri broja prvi danas prenos drugi u toku nedelje,druga dva su već limitirana i čeka se istek ugovora.