3 odgovora Najnoviji odgovor dana 24.12.2018. 15.27 napisao/la je balun

  Usluge provajdera

  marijamitrovic

   Zdravo,interesuje me zasto mi je racun uvecan za ovaj i prosli mesec za usluge provajdera i sta se smatra tim uslugama?

    • 1. Re: Zdravo,interesuje me zasto mi je racun uvecan za ovaj i prosli mesec za usluge provajdera i sta se smatra tim uslugama?
     hakunamatata

     Ako piše “Usluge drugih provajdera” onda su to poruke ka premium servisima.. Nekad može da se desi da telefon sam u pozadini šalje te poruke ako je zaražen virusom ili ako ste negde ostavili broj telefona (razna glasanja, prijave kroz pretraživače), a od skoro je popularno i lažno VIBER obaveštenje da će poruke biti obrisane ako ne kliknete na ažuriranje...

     1 od 1 smatraju da je ovo korisno
     • 2. Re: Usluge provajdera
      nemanjank

      Zdravo, Marija, kako je Goran napisao, u pitanju su premium servisi. Tu sam da proverim detalje, pošalji mi broj u inboks.

      • 3. Re: Usluge provajdera
       balun

       Da, … premium servisi , ista situacija se meni desila uvećanje računa za 500RSD. Pogledam listing , tamo je broj, vreme trajanja 20min iznos okruglih 500. Prva pomisao je bila neka beštija koja mi se uvukla u telefon jer je apsolutno bilo isključeno da je neko osim mene koristio telefon. Dobro sam se uplašio jer mi se može račun ponovo povećati bez moga znanja !

       Odmah pozivam 9000 , zamolim da pogledaju kome provajderu pripada br. i u kratkom vremenu saopšte da je u pitanju kablovski operater SatTrakt, počinjem rečenicu u smislu da ja nemam veze sa njima i u tom trenutku se setih svoga ISPa i da sam toga dana dobio povećanje brzine optike i da sam u tačno tome periodu razgovarao sa tehničkom podrškom tih 20min. .

       Prvo sam se radovao da je sa mobilnim sve Ok, a zatim veoma ljut na njih (SatTrakt) jer minut razgovora sa tehničkom podrškom naplaćuju 25RSD !!! , a povrh svega nigde nije bilo naznačeno da se pozivanjem toga broja naplaćuje 25RSD/min. !

        

       Ne znam šta reći za ovaj vid naplaćivanja ! uzgred usluga im je veoma dobra