4 odgovora Najnoviji odgovor dana 06.02.2019. 10.40 napisao/la je dejan65

  Minuti za gigabajte

  dejan65

   Pošto mi je istekao ugovor hteo bih da ga produžim ali ne u okviru postojećih ponuda. Interesuju me isključivo minuti a ne gigabajti, i to bez telefona. U VIP-u nude za 999 RSD neograničene minute ka svima.  Imam još jedan broj u pripejdu (nekih 20-ak godina) koji bih preneo na postpejd. Šta mi nudite kao alternativu? Ili dođe vreme da se rastajemo... Hvala.

    • 1. Re: Minuti za gigabajte
     hakunamatata

     Koliko znam, najjeftiniji je paket Total 2 za 1399 RSD sa neograničenim minutima i porukama. Paket sadrži i 2GB interneta + 2x10GB za 2 aplikacije. Postoje i jeftiniji, samo što nemaju neograničene minute. Kapiram da ti internet nije bitan, samo je stvar u tome što su ovde paketi tako napravljeni..

     • 2. Re: Minuti za gigabajte
      dejan65

      Napravite mi ponudu bez giga za oba telefona. Sve se može kad se hoće (sačuvati potrošač). Stvarno mi nije više bitno koja sam mreža, nisam klinac da "visim" na društvenim mrežama a net imam kućni preko wi-fi. A pakete mi nemojte više pominjati jer nisu pravljeni za većinu telefonskih korisnika već za internet korisnike.

      • 3. Re: Minuti za gigabajte
       thestefaneli

       Dejane,

        

       žao mi je ukoliko ti ponuda ne odgovara. Paketi ne mogu da se menjaju, a trenutno najjeftiniji sa neograničenim minutima ka svim mrežama je kao što je Goran naveo, Total 2 čija je mesečna pretplata 1399 dinara.

       • 4. Re: Minuti za gigabajte
        dejan65

        Doviđenja, bilo mi je drago.